NW HUB, broedplaats voor literatuur

Maandelijkse ontmoetingen met interessante sprekers en volop ruimte voor netwerken. Voor startende literaire (programma)makers, vertalers, redacteuren, uitgevers en schrijvers.

flyer NW HUB

Wil jij werken in het literaire veld? Heb jij goede ideeën en wil je handvatten krijgen om die in praktijk te gaan brengen? Wil je andere makers ontmoeten en samen brainstormen en mooie dingen maken? Wil jij nu of later boeken uitgeven, werken als redacteur of vertaler, schrijven of mooie literatuurprogramma's maken? Kun je hulp gebruiken bij het uitwerken van je plannen, bijvoorbeeld bij het regelen van de financiën ervan of bij andere praktische zaken? Dan is NW HUB echt iets voor jou!

Eerste bijeenkomst met Wilbert van de Kamp!

De eerste spreker van NW HUB was er niet zomaar één. Hij is ondernemer, ontzettend creatief en maakt dingen praktisch. Hoe maak je van je wilde ideeën echte plannen en hoe zorg je ervoor dat je ze ook daadwerkelijk uit kunt voeren? Daarover ging het de eerste NW HUB met Wilbert van de Kamp! Wilbert is de oprichter van Omapost, een app waarmee je persoonlijke kaartjes via de post kan versturen en van juiststraks.nu, waarmee hij mensen helpt met het volhouden van de goede voornemens die ze tijdens de coronacrisis hebben opgestart. 

NW HUB is een initiatief van NOORDWOORD en biedt maandelijkse ontmoetingen tussen jonge noordelijke literatuurmakers. Elke bijeenkomst vertelt een interessante spreker over zijn/haar/hun werk in de culturele sector en biedt je uitdagende stellingen of aandachtspunten. Er is volop ruimte voor netwerken, vragen stellen en ideeën pitchen. Én voor gezelligheid: het eerste drankje krijg je van ons. Iedereen onder de 35 is van harte welkom!

De bijeenkomsten vinden plaats op elke derde donderdag van de maand in Lust Groningen (Oude Kijk in Het Jatstraat 58) van 16.00 tot 19.00 uur.

Ben je erbij? De volgende bijeenkomst is op  donderdag 16 december. Fijn als je laat weten dat je komt, via nwhub@noordwoord.nl. Wil je meer weten? Mail dan ook gerust.

Volgende bijeenkomsten

16 december
20 januari
17 februari
17 maart
21 april
19 mei
16 juni