In verband met het snel oplopende aantal coronabesmettingen hebben we vanavond besloten dat we het aantal kaarten voor de avondprogramma’s van Dichters in de Prinsentuin gaan maximeren op 100 per avond. De avondprogramma’s zijn weliswaar buiten, maar zo kunnen we er voor zorgen dat er net als overdag voldoende ruimte is voor iedereen. Voor 100 bezoekers kunnen we de locatie inrichten als een anderhalve-meter-locatie. Dat betekent ook dat voor de avondprogramma’s geen testbewijs of vaccinatiebewijs meer nodig is. Het is nog steeds wenselijk om te testen, gezien de situatie, maar strikt noodzakelijk is het dus niet meer.

Voor de dagprogramma’s geldt dat we in de Hortus meer dan genoeg ruimte hebben om iedereen coronavriendelijk te kunnen laten genieten. Het is geen enkel probleem om overdag de anderhalve meterregel in acht te nemen.

We verwachten dat we met deze maatregel voor de avondprogramma’s ook genoeg hebben gedaan om te voldoen aan eventueel aanvullende maatregelen die morgen, vrijdag, worden afgekondigd. Maar hou daarvoor ook deze website en onze social media in de gaten.

Aanpassing coronamaatregelen avondprogramma’s DidP

Geplaatst: do, 8 juli 2021