Welkom bij de Poëzieweek in Groningen

In de Poëzieweek kun je zomaar, op allerlei alledaagse plekken en onverwachte momenten, tegen dichters en gedichten aanlopen. De Poëzieweek 2021 vindt plaats van donderdag 28 januari t/m woensdag 3 februari 2021. 
Het thema van de Poëzieweek is SAMEN. Het Poëzieweekgeschenk is geschreven door een Vlaming en een Nederlander: Maud Vanhauwaert en Rodaan Al Galidi. 
Meer informatie vind je op www.poezieweek.com en vanaf januari vind je hier en in onze agenda de activiteiten in Groningen. 

Actie “Boek een dichter”.

Zoek je een dichter of spoken word-artiest die live of via het scherm je leerlingen, studenten, leden of klanten verwondert of verrast met poëzie?

Met de actie ‘Boek een dichter’ van De Schrijverscentrale en het Nederlands Letterenfonds kunnen scholen (basis-, voortgezet en hoger onderwijs) bibliotheken, boekhandels, theaters en festivals één of meer dichters tegen een aantrekkelijk, gereduceerd tarief boeken voor een lezing of workshop in de periode van 1 januari t/m 3 februari 2021, in aanloop naar en tijdens de Poëzieweek 2021. Met een extra korting voor online dichtersbezoeken!

Kijk voor meer informatie op: https://deschrijverscentrale.nl/campagnejaren/1717089

Je hebt de keuze uit meer dan 100 dichters en spoken word-artiesten. In dit filmpje stellen we er een paar voor!

Oeps, er zijn geen berichten gevonden.

Gebruik de filters hierboven om iets anders te selecteren.