Tijdens de Poëziemarathon zal op woensdag 1 februari vindt in de Usva de finale plaats van de poëziewedstrijd ‘Anekdote’. De hoofdprijs bestaat uit een optreden op Dichters in de Prinsentuin. Gedichten moeten voor 13 januari worden ingezonden. De finalisten krijgen 25 januari bericht.

De twintigste editie van Dichters in de Prinsentuin zal plaatsvinden van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli 2017. Zoals altijd kunnen beginnende dichters zich aanmelden voor een plekje in de befaamde loofgangen waar het publiek van dichter naar dichter loopt. De festivalredactie stelt uit alle inzendingen een selectie samen en iemand kan dus een plekje winnen!

De jury voor ‘Anekdote‘ bestaat uit: Gillis Dorleijn, Mineke Hoekstra en Lilian Zielstra. De bekendmaking van de winnaar is op woensdagavond 1 februari in de Usva aan de Munnekeholm 10 te Groningen. De avond begint om 19.30 uur en is om 21.00 uur afgelopen. De wedstrijd is één van de vele activiteiten die tijdens de Groningse Poëziemarathon georganiseerd worden.

Win een optreden bij Dichters in de Prinsentuin

Geplaatst: di, 10 januari 2017