Woensdag 20 mei streamt het Forum een nieuwe editie van de talkshow HELP!?. Presentatoren Wilbert van de Kamp en Eva Waterbolk bespreken met een aantal gasten hoe je opnieuw begint na een tijd waarin alles op zijn kop heeft gestaan. Guy Weizman (artistiek leider NNT), Sanne ten Wolde (filosoof), Melissa Marijnen (coach) en Marjolein Visser (auteur) nemen deel aan het gesprek.

Marjolein Visser debuteerde begin maart met de roman Restmens. Ze schrijft proza en non-fictie en studeerde Klinische Psychologie en Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies. Marjolein won verschillende schrijfwedstrijden, waaronder Writing for Success en de VPRO Bagagedrager. Ze deed onderzoek voor verschillende hulpinstellingen en ministeries en is oprichter van de Schrijfwerkplaats voor Nieuwkomers Marjolein werd in 2016 geselecteerd voor het Slow Writing Lab, waarvoor ze uitgezette asielzoekers achterna reisde. Marjolein zit in een talentontwikkeltraject van De Nieuwe Oost | Wintertuin.

De livestream begint woensdagavond 20 mei om 20.00 uur en is te bekijken op de site van het Forum en via hun youtubekanaal. Meer informatie over de gasten is ook op de site van het Forum te vinden.

Foto: Mark Vletter

Talkshow over opnieuw beginnen na de lockdown

Geplaatst: vr, 15 mei 2020