Woensdagavond 16 mei presenteert Urban House in Simplon het programma Podium New Attraction Spoken Word. Naast een elftal optredens is er ook een open mic voor mensen die ter plekke besluiten voor te willen dragen. Een aantal deelnemers heeft eerder de Lyrical Skills Sessions gevolgd die Urban House organiseert voor iedereen die schrijven en performen combineert.

Op het programma staat een mix van, veelal jonge, singer-songwriters, dichters en woordkunstenaars. Voormalig stadsdichter Kasper Peters is wellicht de bekendste deelnemer, maar ook dichters als Sacha Landkroon en Richard Nobbe zijn al een aantal jaren in Groningen actief. Myron Hamming en Ileen Rook zijn recentelijk lid geworden van de Dichtclub in de Kroeg van Klaas en waren daarvoor al actief bij Urban House. Desta Matla, Lienne Boomsma, 7even, Naomi Mioja (dans) zijn ook actief binnen Urban House. Singer-songwriter Max Bullinga zal deze avond van muziek voorzien en Jaimy Hihaho zal comedy opvoeren. 

Podium New Attraction Spoken Word begint woensdagavond 16 mei om 19.30 uur in de kleine zaal van Simplon (Boterdiep 69). De entree bedraagt € 5,-. De avond wordt gepresenteerd door Cissy Gressmann.

Spoken word in Simplon

Geplaatst: do, 10 mei 2018