Zondag 9 juni is er een Literaire Middag bij De Kleine Plantage te Eenrum. Er zijn optredens van Pauline Broekema, Maaike Meijer, Saskia Goldschmidt en Marjoleine de Vos. Patricia Suèr geeft een voorstelling: “Boekje Open Doen”. Alle auteurs focussen zich in hun werk op het Groninger land en al wat daar gebeurt.

Op verschillende plekken in de tuin zal worden opgetreden. Bij slecht weer zal er worden uitgeweken naar kas en schuur. Deelnemers aan deze middag zijn Saskia Goldschmidt over haar roman Schokland, Maaike Meijer over Hemelse mevrouw Frederike, over leven en werk van F. Harmsen van Beek, Pauline Broekema over Het uiterste der zee. Een familiegeschiedenis, en Marjoleine de Vos met gedichten en verhalen.

Dit alles vindt plaats op zondag 9 juni van 13:00-17:00 uur bij De Kleine Plantage aan de Handerweg 1 te Eenrum. Er is plaats voor tachtig bezoekers. Graag van te voren aanmelden op info@dekleineplantage.nl. De entree bedraagt €12,50 inclusief twee drankjes. Na aanmelding via de mail ontvangt men een verzoek tot betaling, waarna men de definitieve kaarten ontvangt.

Foto: Merlijn Doomernik

Literaire middag in Eenrum

Geplaatst: vr, 7 juni 2019