Samen met Noordwoord organiseert het NNT een online leesclub. Op 7 april werd het boek “Anna in kaart gebracht” van Marek Sindelka besproken en op 21 april Strovuur van Gerwin van der Werf.

De boeken haken aan bij de voorstelling Before / After waarin ook wordt ingezoomd op het kleine en alledaagse. Theater begint vaak bij tekst. Voor een voorstelling op de vloer wordt gezet lezen de makers. En niet alleen het script, maar tevens – ter verdieping en inspiratie – een hele berg aan romans, essays en artikelen over het onderwerp van de voorstelling.

Tijdens de digitale bijeenkomst kan je via de livestream meepraten. Vanuit je eigen huis, in pyjamabroek met een kop thee kun je bespreken hoe ver je bent, je favoriete quote noemen, de motivaties van dat ene personage of de mogelijke betekenis van die ingewikkelde metafoor met elkaar bediscussiëren. NNT’ers praten mee.

Cora Ziengs, productieleider en managementassistent bij Noordwoord, treedt als host op. In 2018 studeerde ze af van de bacheloropleiding Kunsten, Cultuur en Media waar ze zich specialiseerde in literatuur en verhalen. Haar bachelor wijsbegeerte had ook een literaire inslag door middel van een minor in taalfilosofie en een scriptie over onder andere Derrida.

De leesclub is te vinden op facebook.

NNT leesclub 'Anna in kaart gebracht'

We zijn live met de allereerste leesclub in samenwerking met NoordWoord. Cora Ziengs bespreekt 'Anna in kaart gebracht'. Reageren met vragen of ervaringen mag in de comments!nnt.nl/leesclub

Geplaatst door NNT – Noord Nederlands Toneel op Dinsdag 7 april 2020
De eerste livestream van 7 april over Marek Sindelka
Leesclub Nr.2

We zijn live met de online leesclub Nr.2Cora Ziengs van NoordWoord bespreekt het boek Strovuur van Gerwin van der Werf. Tijdens de stream hebben we een interview met de schrijver van het boek! Stream in en doe mee.

Geplaatst door NNT – Noord Nederlands Toneel op Dinsdag 21 april 2020
De tweede livestream van 21 april over Gerwin van der Werf

Leesclub NNT/NOORD-WOORD terugkijken kan hier!

Geplaatst: di, 28 april 2020