De Australische schrijver John Flanagan is zondagochtend 24 januari te gast bij Literair Dispuut Flanor. Het online interview met de schrijver van De Grijze Jager en Broederband wordt gratis aangeboden. Via de website van Flanor kunnen mensen zich aanmelden.

De Grijze Jager is een fantasy reeks waarin de vijftienjarige Will wordt uitgekozen om deel uit te maken van de geheimzinnige Grijze Jagers. Het eerste deel van De Grijze Jager verscheen in 2007. Na De ruïnes van Gorlan verschenen er nog vijftien delen. De Nederlandse vertaling van The Missing Prince zal in maart verschijnen.

Flanagan (1944) werkte eerst in de reclamewereld en begon met het schrijven van thrillers. In de jaren negentig begon hij aan De Grijze Jager. In eerste instantie schreef hij de verhalen voor zijn twaalfjarige zoon.

Het interview met John Flanagan begint zondag 24 januari om 10.00 uur. Via de website van de Groningse literaire studentenvereniging kan je je aanmelden. Flanorlid Hille Dussel zal Flanagan interviewen.

Foto: Conny Vermeulen

John Flanagan te gast bij Flanor

Geplaatst: di, 19 januari 2021