Ronald Giphart en Jaap Robben treden op vrijdag 21 februari en donderdag 5 maart op in Winschoten en Veendam. Beide auteurs komen met een energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété, waarin zij veelvuldig ‘ja’ gaan zeggen. We hoeven namelijk niet op alles verbeten ‘nee’ te roepen of tweeten.

De schrijvers gaan doen waar ze het meest plezier in hebben: voor hen is er niets fijner dan het publiek mee te nemen op een zowel ontroerende als hilarische ontdekkingsreis door de kronkels van hun geest. En voor wie mee wil op die tocht, is er eigenlijk maar één antwoord: ja!

Jaap Robben (1984) is de jeune prince van de Nederlandse letteren, zijn romans Birk en Zomervacht zijn mateloos populair. Op het podium heeft hij zich ontpopt als een energieke theaterpersoonlijkheid. Ronald Giphart (1965) schreef vele lievelingsboeken en brengt hele generaties aan het lezen. In elke boekenkast van Nederland tref je wel een titel van hem aan. In het verleden toerde hij met Joost Zwagerman, Martin Bril, Nico Dijkshoorn en zijn vaste partner Bart Chabot.

Vrijdag 21 maart staat het duo in Cultuurhuis de Klinker en beginnen ze om 20.15 uur. De entree bedraagt €18,-. Donderdag 5 maart in Van Beresteyn begint het programma eveneens om 20.15 uur en de entree bedraagt €23,- (inclusief drankje).

Jaap Robben en Ronald Giphart op de planken

Geplaatst: do, 20 februari 2020