Zaterdag 19 maart wordt er een benefietavond georganiseerd in Simplon, waarvan de gehele opbrengst naar het Hamelhuys gaat. Vier Groningse dichters en vier Groningse bands zullen optreden.

Het Hamelhuys is een inloop-huis voor (ex-) kankerpatiënten en hun naasten. Men kan hier terecht voor informatie, coaching, ontspannende behandelingen, of hulp aan huis. Dit alles wordt kosteloos aangeboden, zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar. Een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen. Iets wat heel belangrijk is in een tijd waarin zoveel onzeker voelt.
Om het Hamelhuys draaiende te houden, zijn veel donaties nodig. De gehele opbrengst van het benefiet zal naar het Hamelhuys gaan.

Geniet deze avond van de muziek van singer-songwriters George M. Welling en Kerwin, en de bands Marjoram en Shoyu. Luister naar de verhalen van dichters Kasper Peters, Lilian Zielstra, Philip Rozema en Richard Nobbe. Gezamenlijk laten ze de kracht van het woord horen, voelen en zien.

Deuren open om 19.00 uur. Vanaf 20.00 uur begint het programma. Voorverkoop: 7 euro entree (+ 1 euro servicekosten). Aan de deur 8 euro entree. Kaarten zijn te koop via bovenstaande link, of bij de Jongens van Hemmes, Steentilstraat 10, Groningen. Je vindt Simplon aan het Boterdiep 69, Groningen.

Dichters en muzikanten treden op voor het Hamelhuys

Geplaatst: vr, 18 maart 2016