Boekhandel Boomker te Haren viert haar honderdjarige bestaan op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober. De coöperatieve boekhandel viert het feestje met een cadeauboekje dat door schrijver, dichter en columnist Marjoleine de Vos voor de gelegenheid is geschreven. 1 oktober sluit Tommy Wieringa de feestelijkheden af met een lezing in de Harener Ontmoetingskerk.

Na een besloten presentatie op 30 september krijgen klanten het boek van Marjoleine de Vos cadeau. Vrijdag 1 oktober kunnen schrijvers uit de regio zich aan het publiek presenteren in het bakkerscafé van de winkel. Schrijvers dragen voor, klanten kunnen met hen in gesprek en uiteraard ook een boek of bundel laten voorzien van een opdracht en handtekening. Schrijvers uit Haren en omgeving kunnen meedoen aan deze schrijversmarkt. Aanmelden kan via het mailadres: haren@boomker.info.

Vrijdagavond om 20.00 uur is schrijver en NRC-columnist Tommy Wieringa te gast in de Harener Ontmoetingskerk. De kaartverkoop voor deze ongetwijfeld bijzondere avond loopt via de website geboektinharen.com. De boekhandel verwelkomt in oktober ook Marjolijn van Heemstra en Egbert Boekema.

Foto: Marjoleine de Vos op Dichters in de Prinsentuin 2021 | Reyer Boxem

Boekhandel Boomker viert honderdjarig bestaan

Geplaatst: di, 14 september 2021