Over Het Grote Gebeuren

Het Grote Gebeuren het leukste festival voor lezers en schrijvers

Het Grote Gebeuren is het leukste festival voor lezers en schrijvers in Groningen. Het wordt georganiseerd door NOORDWOORD in samenwerking met Forum Groningen. De volgende editie is op 12 februari 2022, de eerste in het nieuwe Forum!

Locatie en bereikbaarheid

Het Grote Gebeuren vindt vanaf 2022 plaats in het Forum aan de Nieuwe Markt in het centrum van Groningen. Het Forum ligt een paar minuten lopen van de bushaltes op de  Grote Markt.  Kijk op gemeente.groningen.nl/waar-u-kunt-parkeren  voor meer informatie over route en parkeren met de auto.

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar bij Forum Groningen. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van Het Grote Gebeuren en andere evenementen van Noordwoord? Like ons dan op facebook, volg ons op Instagram of twitter en/of meld je aan voor één van de nieuwsbrieven van Noordwoord. Wij zorgen er dan voor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Organisatie en redactie

Het Grote Gebeuren is een festival van Noordwoord, en wordt georganiseerd in samenwerking met Forum Groningen. Sinds de eerste editie in 2009 vindt het festival plaats in de bibliotheek. Volgend jaar voor het eerst in het Forum aan de Nieuwe Markt.
De literaire programmering van Het Grote Gebeuren is in handen van een redactie. De redactie bestaat uit Rudi Kamminga, Rense Sinkgraven, Maarten Praamstra, Kim Jelsma, Correen Dekker en Daphne de Bruijn.

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen en opmerkingen over Het Grote Gebeuren, stuur dan een email naar contact@noordwoord.nl en we komen zo spoedig mogelijk terug op je vraag.

Met veel dank

Het Grote Gebeuren wordt ondersteund door het Nederlands Letterenfonds, de provincie Groningen en de gemeente Groningen, en wordt mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, sponsoren & subsidiënten.