Festival in de stad

Tijdens Festival in Stad raakte de stad Groningen een week lang gevuld met prachtige gedichten. Groningen ademde poëzie. Je kon alvast inspiratie opdoen voor de rest van het festival, terwijl je je boodschappen deed of naar je werk reed!

Daarnaast kun je, als vanouds en op een moment dat je zelf kiest, in de Prinsentuin nog steeds de mooiste gedichten horen. Download de VERS-app, neem plaats op het theeveld of slenter door de loofgangen, en luister naar gedichten van de zeventig deelnemende dichters. Dichttalent en professionals staan naast elkaar als vanouds. Kies je eigen moment en ga op ontdekkingstocht. Je hoort en leest gedichten om over na te denken en gedichten om bij te lachen, gedichten die vragen oproepen, die verwonderen. Of die gewoon heel mooi zijn. De theeschenkerij in de Prinsentuin doet ook mee: je kunt bij hen thee met lekkere cake met korting krijgen (bon in de festivaldoos!)

 

Met de VERS-app kun je ook langs fietsknooppunten in stad en ommeland fietsen om gedichten te luisteren. Daarover lees je hier meer.

De Vers-app download je in de Apple appstore en de Google Play store; deze instructies helpen je de app goed te gebruiken.

Lukt het met deze instructies nog niet, maak dan het cachegeheugen van je telefoon leeg of installeer de app even opnieuw. Nog steeds problemen? Lees hier meer en meld ons je probleem!