Bard in the Yard

Koning Lear Leonardo,
zijn drie dochters
en…

Theatersolo over William Shakespeare in quarantaine

Het is 1605 . De pest is uitgebroken in London, de theaters zitten dicht en de bevolking zucht onder een lockdown. Terwijl concurrent Ben Johnson het ene pareltje na het andere aflevert kampt Will met een writer’s block. Hij komt niet verder dan kaarsen draaien, brood bakken, pleepapier hamsteren en binge-lezen. Hij MOET een hit produceren! Maar HOE?! Kan 'ie het nog? Heeft 'ie het nog?!

 

De Bard in jouw eigen yard? De Bard kan geboekt worden via www.bardintheyard.nl

Grasduinend in eigen werk ( Romeo & Julia, Twee edellieden van Verona, Het temmen van de Feeks, Midzomernachtdroom, Macbeth, Henry V, Hamlet enzovoorts ) en met ùw hulp gaat hij proberen zijn Bard Kaskrakermachine weer aan de praat te krijgen.

King LEAR Leonardo, his three daughters and… werd met veel succes gespeeld in de (achter)tuinen van London. De Nederlandse versie is deze zomer te zien in de welriekende gaarden haagjes parken hofjes stranden dreven velden bosschages eilanden pleintjes warandes steegjes erven taveernes herbergen binnenplaatsen balkons en dakterrassen van Nederland!

Op Dichters in de Prinsentuin speelt Wim Bouwens aka The Bard in the Yard met dank aan een samenwerking met SPOT Groningen.