Dichters in de Prinsentuin dit jaar naar Hortus Botanicus Haren

Poëziefestival Dichters in de Prinsentuin wijkt dit jaar uit naar Haren. De Hortus Botanicus in Haren biedt van vrijdagavond 9 juli tot en met zondag 11 juli 2021 ruimte voor poëzie van ruim 70 dichters. Daarmee kan het festival, ondanks de resterende coronamaatregelen, tóch fysiek plaatsvinden.

Door de ruimte in de Hortus Botanicus Haren kan het dichtersfestival dit jaar extra groot uitpakken. Zo treden er meer dichters op, zijn er poëzievoorstellingen te zien en is er een doorlopend kinderprogramma. De centrale boulevard van de Hortus is even het centrum van de Nederlandstalige poëzie, met boekenkramen en informatiestands. Overdag is er vanaf 11.00u ’s ochtends een programma vol gedichten en spoken word, ’s avonds vinden interviews en verdiepende gesprekken plaats.  

In het menu hiernaast vind je alle informatie over de deelnemende dichters, de speciale voorstellingen, het kinderprogramma en de kaartverkoop. Ook vind je daar een onderdeel over het festivalthema “Tijdstrijders en kathedralenbouwers”. Mis je iets of heb je een vraag? Neem contact met ons op via contact@noordwoord.nl 

Het programma is ruim opgezet zodat iedereen afstand van elkaar kan houden. Respecteer de anderhalvemeterregel en andere coronaregels. Was regelmatig je handen, nies en hoest in je elleboog. Blijf bij coronagerelateerde klachten thuis, of ga naar huis als je klachten ontwikkelt.