Op donderdag 28 januari, Gedichtendag, kun je om 19.30 uur meedoen aan de workshop ‘Schrijf je eigen gedicht’ met Myron Hamming. In de workshop (via Zoom) legt Myron uit hoe je een gedicht opbouwt en ga je meteen zelf aan de slag. Ter inspiratie geeft Myron ook een spoken word performance. Aan het eind van de workshop staat jouw gedicht in de steigers, of is het misschien zelfs al af!

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan via biblionetgroningen.nl/ontdek-de-bibliotheek-online

Myron Hamming is een spoken word artist, die twee jaar geleden zijn baan opzegde en sindsdien alles op alles heeft gezet om stadsdichter van Groningen te worden. Eerder stond hij in ‘Dichter in de Prinsentuin’ en won hij de derde prijs tijdens de Martin Luther King spoken word-wedstrijd. Om de jury te overtuigen nam hij samen met het Noord Nederlands Orkest een ode aan Groningen op. Op 29 januari wordt bekend of Myron zich twee jaar lang stadsdichter mag noemen.

Poëzieweek 2021Van 28 januari tot 3 februari is het Poëzieweek in Nederland en Vlaanderen. Bibliotheken, boekhandels, literaire clubs, scholen enz. organiseren dan allerlei activiteiten met en over poëzie. Dit jaar is ‘samen’ het thema van de Poëzieweek. Voor meer informatie kijk je op www.poezieweek.com

Poëzieweek: Schrijf een gedicht met Myron Hamming

Geplaatst: do, 14 januari 2021
Biblionet
Online

do, 28 januari 2021, 19.30 t/m 20.30