“In verband met de verlengde lockdown en de oprukkende Britse coronavariant hebben we besloten de geplande literaire busreis op vrijdag 29 januari 2021 in kader van de Poezieweek niet door te laten gaan. Gelukkig is KLADBLOK onverminderd aanwezig. Geinteresseerden in Groningen of Haren kunnen altijd een gratis proefexemplaar aanvragen.”

Het magazine voor literatuur, beeldende kunst en mail art KLADBLOK organiseert op vrijdag 29 januari 2021 een gratis literaire bustour. De bus staat voor liefhebbers van poëzie steeds stationair geparkeerd vanaf 11:00 uur op de hoek Hardewikerstraat/ Pausgang te Groningen bij de gemakkelijk te bereiken bushalte. 

Om 17:00 uur is er ter afsluiting een speciale verrassingsbustour met VIP-arrangement en een live optreden van een bekende Vinkhuizer. Na de speciale bustour wordt de bushalte ceremonieel opgeheven. Voor alle deelnemers van de tour ligt er een bijzondere verrassing klaar.

Voor de ritten tussen 11:00 en 16:45 uur hoeft u zich niet op te geven. Deelname is gratis. Wilt u de slotrit om 17:00 uur – 17:15 uur meemaken? Geef u dan op bij algehele@gmail.com  

Ook deze rit is geheel gratis, maar let op: er is slechts een beperkt aantal kaartjes.

Poëzieweek: Kladblok literaire bustour (afgelast)

Geplaatst: di, 15 december 2020
Kladblok
hoek Hardewikerstraat / Pausgang
hoek Hardewikerstraat / Pausgang, Groningen

vr, 29 januari 2021, 11.00 t/m 17.15