Dichters in de Prinsentuin gaat dit jaar niet door zoals je gewend bent. Tóch kun je nog steeds volop genieten van poëzie. Hoe?

Tijdens Festival in Stad raakt de stad Groningen gevuld met gedichten en kun je op het theeveld en in de loofgangen van de Prinsentuin nog steeds luisteren naar de mooiste poëzie. 

Voor Festival op de fiets worden fietsknooppunten poëzieknooppunten, waar je kunt luisteren naar gedichten: stippel je eigen poëzieroutes uit in wijde omgeving van stad Groningen, tot diep in de provincie. 

Het Festival op papier biedt je allerlei achtergronden bij poëzie rond het festivalthema De mens, de Menigte. Interviews, columns en gedichten, zijn te lezen in de special bij de Groene Amsterdammer. Geen abonnement? Bestel de special hier.

Het toetje is de Festival in een doos, waarmee je je eigen privéfestival kunt organiseren. Een doos vol poëzie en poëziegoodies. Om te hebben, te krijgen of cadeau te geven. Bestel ‘m hier.


Lees hier meer over het programma.

We horen heel graag wat je ervan vindt. Deel je ervaringen via #DidP2020

Aftermovie Dichters in de Prinsentuin

Toch nog even nagenieten van een mooi Dichters in de Prinsentuin-2019-weekend? Hiernaast kun je de aftermovie bekijken! (Beeld: Mick Oldenburg, geluid: bensound.com)